Ajankohtaista

Uutiset

5.9.2017

*TÄHTI - Sinun hyvinvointiisi

Kun tavoiteenasi on syödä terveyttä ylläpitävä ja edistävä lounas, niin valitse  TÄHTI (*)-merkitty ruoka ruokalistoilta. Tähti-ruoka täyttää Kelan ravitsemussuositukset kaikkien arvojen osalta  - VOI HYVIN  smiley.


2.6.2017

Unica on avoin kaikille asiakkaille

Tervetuloa kaikki asiakkaat! Vastoin monien käsitystä tarjoamme palveluita kaikille, kaikille - ei siis vain opiskelijoille tai jollekin rajatulle joukolle. Tervetuloa kunnon kotilounaalle kesälläkin cool


10.4.2017

Lataa Unican uusi Appi!

Ole hyvä - lataa ja testaa https://appsto.re/fi/VylXib.i 


6.3.2017

Tottisalmessa salaattibuffet

Tottisalmen uuden ilmeen myötä myös tarjonta on uudistunut. Lounaaksi voit valita myös monipuolisen salaattibuffetin - kiva kevyt vaihtoehto.


25.1.2017

Välimeren säät näkyvät jo salaattipöydässä!!

Talvikaudella suuri osa vihanneksista ja salaateista tuodaan Välimeren alueelta. Euroopan poikkeukselliset sääolosuhteet vaikuttavat tulevina viikkoina meidänkin salaattipöytien valikoimiin: vihreitä salaatteja ei saada. Rankkasateet tekivät ensin tuhoa ja nyt pakkaset ja lumisateet jatkavat tuotantoalueiden koettelemuksia. Espanjassa ja Italiassa sadosta on tuhoutunut jopa 60-80 %. Vihannestukkurimme arvioivat, että viikon 8 jälkeen tilanne vähän paranee. Teemme kaalista salaattia ja käytämme juureksia. Toivomme ymmärrystä.


13.11.2016

Lämmin kaakao Tottisalmessa

Tarjolla marras-joulukuun lämmin kaakao kaikille lounasasiakkaille - kahvin tai teenkin voi valita.

Nyt kannattaa  yes kävellä Tottisalmeen!


13.9.2016

Assari ja kasvisravintola Brygge auki!

Assarin  ja kasvisravintola Bryggen remontti on saatu päätökseen. Ruokaa on tarjolla uusista linjastoista ja tilat ovat muuttuneet. Sisustamme ja mietimme systeemejä vielä, mutta ruokaa on tarjolla arkisin 10.30-20!! Ja lauantaisin 11-16.  Kasvisruokaa on tarjolla koko aukioloajan, vaikka varsinainen Brygge on avoinna 10.30-16 arkisin.

Antakaa palautetta niin korjaamme ja kehitämme asioita. Tervetuloa!!


1.9.2016

Tottisalmen lauantailounaat 3.9 alkaen

Lauantaisin saa opiskelijalounaita Tottisalmesta klo 11.30-15. Lounaalle voi ottaa Mumminkin mukaan, sillä ravintola on avoinna kaikille asiakkaille. Autopaikkoja on runsaasti. Sisäänkäynti takaovesta - TERVETULOA !!!


1.2.2016

VEGE-WEDNESDAY DENTALISSA

VEGE-WEDNESDAY joka keskiviikko Dentalissa 3.2.2016 alkaen


6.1.2016

Tottisalmen eteen saa pysäköidä 2h

Asiakkaiden toive on toteutunut! Vesimiehenkadulla Tottisalmen edessä saa nyt pysäköidä 2 h. Nyt löytyy vapaita paikkoja ja syömään voi tulla autolla kauempaakin. Tervetuloa!

Avoimet työpaikat