Kokoukset Catering

Unicalta tarjoilut tilaisuuksiin

Meiltä saat maistuvat ja näyttävät tarjoilut juhliin tai kokouksiin niin kampus-alueella kuin sen ulkopuolellakin. Kun tarvitset mukavaa tarjottavaa vaikka vuosijuhliin, karonkkaan tai muihin tilaisuuksiin, kysy tarjousta. Pienet ja isot kokoustarjoilut hoidamme yksilöllisten toiveiden mukaan joko asiakkaan tai meidän tiloissamme.

Uudet kokoustilat PICCU MACCIASSA

Uusimmat, valoisat ja kiehtovat kokoustilamme ovat Educariumissa Piccu Macciassa vanhasta lautavarastosta ja maalaamosta on sorvattu kauniit kabinettitilat, jotka saa käyttöön, kun tilaa kokouspaketin. Katso hinnat täältä.

Kabinettitilat

Unican ravintoloiden kabinetteja erilaisiin tarkoituksiin voi kysyä suraan ao. ravintoloista tai alla olevalla lomakkeella. Järjestämme tiloihin myös videotykin ja muuta tarvittavaa. Kysy vaihtoehtoja!

Hyvät asiakkaat! Huomioithan, että viesti ei ohjaudu suoraan yksittäiseen ravintolaan. Jos tarkoitus on tehdä tarjoilutilaus voit lähettää sen suoraan myyntipalvelu@unica.fi. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan ko.ravintolan sähköpostiosoitteeseen, josta vastaus pitäisi tulla 2-3 päivän sisällä.

Pyydä tarjousOle hyvä ja täytä kaikki vaaditut kentät.