Dental

Great news! Dental avaa ovensa jälleen 11.8.2020 tämänhetkisten tietojen mukaan. Mikäli tilanne muuttuu, infoamme asiasta. Mukavaa kesää! 

Dentalian tiloissa sijaitsee ravintola Dental, jossa tarjoillaan arkisin opiskelija- ja henkilökuntalounasta. Ravintola on avoinna kaikille asiakkaillemme. Päivittäin on tarjolla kotiruokaa, kasvisruokaa, keittoa sekä DELI -lounasta. 

Keskiviikkoisin on Vege Wednesday, jolloin tarjolla on useita kasvisruokavaihtoehtoja, vähintään yksi vegaanivaihtoehto sekä runsaasti kasviksia muidenkin ruokien yhteydessä.

Kahvilapuolella on tarjolla runsas valikoima suolaisia ja makeita herkkuja sekä erilaisia välipaloja, makeisia, jäätelöä ja virvokkeita. Tavallisen kahvin lisäksi valikoimassamme on myös erikoiskahveja.


enlightened Kaikille avoin opiskelija- ja henkilöstöravintola

enlightened Monipuolinen lounastarjonta, erikoisuutena keskiviikon Vege Wednesday 

enlightened Kahvilasta löydät kattavan valikoiman erilaisia välipaloja ja kahvilatuotteita sekä myös erikoiskahvit. Avaamme jo klo 7.30.


Haluatko myös meiltä tilaustarjoiluun apua? Se onnistuu.Ota yhteyttä dental@unica.fi , niin suunnitellaan yhdessä toiveitasi kuunnellen. heart

Tervetuloa Dentaliin! 

 

Avoinna

Deltal on kesälomalla! Avaamme jälleen 11.8.2020 tämänhetkisten tietojen mukaan.

Yhteystiedot

Ravintolapäällikkö: Maria Hansen
Lemminkäisenkatu 2,
20520 Turku
040 548 9093
.(JavaScript must be enabled to view this email address)