Galilei

Great news! Galilei aukeaa tämänhetkisten tietojen mukaan 17.8.2020. Mikäli tilanne muuttuu, päivitämme lisää infoa asiasta. 

Näköalakahvila ja lounasravintola!

Ne löydät Turun Luonnontieteidentalosta. Turun yliopistonmäen laidassa Agora-rakennuksessa on lounasravintola ja sen yhteydessä monipuolinen näköalakahvila.

Päivittäin on tarjolla maukkaita ja kukkarolle huokeita oman valmistuskeittiön valmistamia lounaita. Op tuetun lounaan saat esittämällä voimassa olevan opiskelijakortin. Emme ole unohtaneet myöskään henkilökuntaa, joka saa maukkaan ja herkullisen lounaan meiltä hetkessä.  

Kahvilassamme on tarjolla myös oman leipurimme Susannan valmistamia täytettyjä leipiä, erilaisia leivonnaisia sekä muita herkullisia tuotteita, joita voit ostaa myös mukaan.  Makeat leivonnaiset katoavat hetkessä, kun nautit niiden kanssa erikoiskahvin.


enlightened Aamiainen klo 8:00 - 10:00

enlightened Kabinetti 30 hengelle varattavissa ilmaiseksi

enlightened Kahvila avoinna ma- to 8:00-16:00 sekä pe 8:00 - 15:30 - What a view


Kaikki talossa vierailevat asiakkaat ja opiskelijat ovat tervetulleita  meille nauttimaan palveluista sekä huikeista maisemista. 

Tervetuloa Galileihinheart


Juhlat tulossa? Haluatko suunnitella kokouspäivän henkilökunnalle!

Ota yhteyttä monipuoliseen myyntipalveluumme. Autamme yhdessä luomaan ainutlaatuisen tilaisuuden.

Pyydä tarjous  myyntipalvelu@unica.fi

Avoinna

Galilei on kesälomalla. Avaamme tämänhetkisten suunnitelmien pohjalta 17.8.2020. Mikäli tilanne muuttuu, infoamme asiasta.
Mukavaa kesää, nähdään!

 

Yhteystiedot

Ravintolapäällikkö Minna Kirjonen
Vesilinnantie 3
20500 Turku
.(JavaScript must be enabled to view this email address)