Yritys

Unica on turkulainen opiskelijaruokailun osaaja, jonka palvelut ovat kaikkille asiakkaille avoimia. Tarjoamme joka arkipäivä maukkaita ja terveellisiä, mutta edullisia lounaita sekä virkistäviä kahvihetkiä, välipaloja, mukaan otettavaa purtavaa ja juomia. Unica tarjoaa myös tilausravintola-  ja juhlapalveluita ja kohtaamispaikkoja niin yliopistoalueella ja Kupittaan kampuksella kuin niiden ulkopuolellakin.

Unica on Turun yliopiston ylioppilaskunnan omistaman Universtas Oy:n ja Compass Group FS Finland Oy:n omistama yritys. Unican liikevaihto oli vuonna 2018  8,7 miljoonaa euroa ja unicalaisia on  yli 80.

Ympäristöarvoihin sitoutuminen ja eettinen toimintatapa ovat tärkeä osa toimintaamme. Olemme mukana Portaat Luomuun –ohjelmassa, tasolla 3. – myös tämä motivoi meitä käyttämään yhä enemmän luomutuotteita osana kestävän kehityksen ohjelmaamme. Unican ympäristöjärjestelmä on rakennettu ISO 14001:2015 -standardin mukaan ja se on sertifioitu. Ympäristöjärjestelmä kattaa kaikki Unica-ravintolat. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme puhdasta ja turvallista ruokaa luonnonvaroja säästäen ja kierrätyksestä huolehtien. Tärkeää meille on myös, että yhteistyökumppanimme sitoutuvat samoihin tavoitteisiin.

Unica on Portaat Luomuun-ohjelmassa 3.portaalla ja meillä on pitkä perinne luomutuotteiden käytössä.

Toimintamme on laatusertifioitu – ISO 9001:2015 ja ympäristösertifioitu ISO 14001:2015 

DNV