Kestävä kehitys rakentuu ennen kaikkea päivittäisistä teoista ja valinnoista. Järjestämme yhteistyössä Turku AMK:n opiskeljoiden kanssa kasvisruokaviikon Kisällissä. Teemaviikon tarkoituksena on nostaa kasvisruoan merkitystä arjen valinnoissa.

Unican kasvisruokaviikko järjestetään Kisällissä 4.-8.10.2021.

Viikon aikana tapahtuu kaikkea kivaa ja ruoka on koko viikon Kisällissä kasvisruokaa.

Olemme saaneet yhteistyössä carbonwise hankkeen kanssa ravintolaan ruokahävikkivaa'an, jolla mitataan hävikin määrää. Mittaus aloitetaan jo muutama viikko etukäteen ja kasvisruokaviikon tuloksia verrataan sekaruokaviikkoon.

Kasvisruokapaneeli

Tulossa on mielenkiintoinen kasvisruokapaneeli tiistaina 5.10. klo 14 EduCityn Taidon portailla. Mukana on keskustelijoita eri sidosryhmistä, tule livenä seuraamaan paikanpäälle keskustelua. Unica ravintoloita paneelissa edustaa PRO2021 voittaja Johanna Kurki. 

Järjestämme myös kyselyn liittyen kasvisruokaviikkoon!

Tiesitkö, että ruokavalintasi vaikuttavat ympäristöön? Jo pienillä muutoksilla, voit vaikuttaa hiilijalanjälkeesi!

Nyt sinulla on oiva tilaisuus voittaa itsellesi ja kaverillesi päivän lounaat Kisällin VIP-pöydässä, vastaamalla oheiseen kyselyyn tulevaan kasvisruoka viikkoon liittyen. 

Tämä kysely tehdään Tampereen ammattikorkeakoulun palveluliiketoiminnan opinnäytetyötä varten, yhteistyössä ravintola Kisällin kanssa. Kyselyn tavoitteena on tutkia ravintola Kisällin asiakkaiden tietoisuutta kestävästä kehityksestä ja hiilijalanjäljestä.

Lempiruokakysely

Perjantaina järjestetään lempiruokakysely ja somesta löydät koko kuukauden ajan vinkkejä kasviruokaan videoiden kautta. 

Kokoa lautasellesi siis kasvisten viisi väriryhmää!