Haluaisitko työskennellä matkailu- ja ravintola-alan parissa tai opiskella sitä? Kiinnostaako baarimikon, tarjoilijan, kokin tai vastaanoton työtehtävät ja missä niitä voi opiskella? Tule tutustumaan meihin ystävänpäivätreffeille - mukana runsaasti eri toimijoita alalta!

Meillä on töitä ja opiskelupaikkoja!

Matkailu- ja ravintola-ala tarjoaa monia mahdollisuuksia eri elämäntilanteisiin kokoaikaisesta opiskelu- tai työpaikasta osa-aikaisiin, väliaikaisiin ja täydentäviin paikkoihin. Ala on energinen ja monipuolinen, työ- ja opiskelumahdollisuudet runsaat ja uralla voi edetä halutessaan niin vaativiin esihenkilötehtäviin, kuin yrittäjäksi tai alan asiantutijatehtäviinkin. 

Ystävänpäivänä 14.2.2023 klo 15-18 sinulla on mahdollisuus tulla tutustumaan alan toimijoihin, työtä tarjoaviin työnantajiin, koulutusta antaviin tahoihin, sekä yhteistyökumppaneihimme. Luvassa rento ja hauska iltapäivä, johon voit tulla piipahtamaan tai viihtymään!

Unica 860 x 390 - photo by Laura Hujanen-1406.jpg

Ohjelmassa mm

  • CV-klinikka - tule kuuntelemaan millainen on hyvä CV ja saamaan palautetta ja neuvoja omastasi
  • Speed Date - voit napata mielenkiintoisen työn vaikka heti, työnantajat haluavat kuulla juuri sinusta 
  • Asiantuntijapuhujat - kuuntele napakat puheenvuorot mm alan tulevaisuudennäkymistä, uratarinoista ja menestystarinoista
  • Näytteilleasettajien pöydät - alueen isoimpia työnantajia ja oppilaitoksia kertomassa omasta tarjonnastaan
  • Kahoot - osallistu visailuun päivän teemasta ja voita mahtavia palkintoja, kuten hotellilahjakortteja ja viikon ruokapasseja!
  • Herkkupöytä - mitä olisi treffit ilman herkkuja, nappaa pöydästä yhteistyökumppaneiden toimittamia tarjoiluita

Lisätietoa TÄSTÄ

Mukana järjestämässä koko ajan päivittyvä joukko alan toimijoita:  MaRa, TE-toimisto, Hesburger, Scandic, Turun Osuuskauppa, Naantalin ja Ruissalon Kylpylä, Ruissalon telakka, Ravintola Trappi, Merisali, Unica ravintolat, Hotelli Kasnäs, Turun AMK, Satakunnan AMK, Turun ammatti-instituutti, Raseko, Ammattiopisto Novida, Staffpoint, Barona ja Eezy

 

Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa on matkailu-, majoitus-, ravintola- ja vapaa-ajanpalvelualan sekä niihin liittyvän hyvinvointipalvelualan yrittäjien ja työnantajien edunvalvoja ja työmarkkinajärjestö.

Unica netti 860 x 390 - photo by Laura Hujanen-5852.jpg