Haluaisitko työskennellä unicalaisena? Tiimissä, jossa sinusta välitetään, organisaatiossa joka haluaa kehittyä ja kehittää? Me Unica ravintoloissa kasvamme, avaamme uutta ja uudistumme. Laita hakemusta ja tule kuulemaan miksi Unica on valtavan hyvä paikka tehdä töitä!

MEILLÄ REKRYTÄÄN!

Haluatko työskennellä tiimissä, jossa sinusta välitetään, organisaatiossa joka haluaa kehittyä ja kehittää? Me Unica ravintoloissa kasvamme, avaamme uutta ja uudistumme. Olemme saaneet mahtavia uusia tyyppejä joukkoomme lisää, mutta vielä kaivataan täydennyksiä vauhtimme kiihtyessä. Meillä on jo 16 ravintolaa 11 kohteessa ja lähes 100 työntekijää. Olemme saaneet mahtavia uusia tyyppejä joukoomme lisää, mutta vielä kaivataan täydennyksiä esimiestiimiin!

KEITTIÖPÄÄLLIKKÖ

Upea mahdollisuus päästä tapahtumatalo Sigynin keittiön vetäjäksi!

Sigynin KEITTIÖPÄÄLLIKKÖ vastaa opiskelija- ja henkilöstöravintolan lounaan- ja kahvilatuotteen, sekä tapahtumien tuotteistuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Apuna keittiöpäälliköllä on valmis reseptiikka ja toiminnanohjausjärjestelmät, mutta luovuudelle on runsaasti tilaa ja omaa uutta saa rakentaa.

VUOROPÄÄLLIKKÖ

Ikoninen Assarin Ullakko hakee vuoropäällikköä salitiimin vahvistukseksi!

Hakemamme Assarin VUOROPÄÄLLIKKÖ vastaa vuoron sujuvuudesta ja laadukkaasta asiakaspalvelusta, sekä pitää hyvä huolta tiimihengestä. Hän rakastaa asiakaspalvelua! Osaaminen voi olla keittiön tai salin puolelta, tehtävässä vuorot sijoittuvat pääosin kassatehtäviin. Tehtävänkuvaa voidaan rakentaa yhdessä hakijan toiveiden ja tavoitteiden, sekä ravintolan tarpeiden mukaisiksi. Sosiaalisen median taidot tai halu oppia on ehdoton plussa.

Tarjoamme sinulle

  • vakituisen työpaikan vakaalla pohjalla toimivassa, arvostetussa organisaatiossa
  • tuen koulutukselle ja osaamisen kehittämiselle
  • paikan tiimissä, jossa osaamistasi ja työpanostasi arvostetaan
  • mahdollisuuden edetä osaamisesi mukaan yrityksen sisällä

Arvostamme positiivista, aikaansaavaa asennetta, ongelmanratkaisukykyä ja paineensietokykyä, sekä halua tehdä parhaansa asiakkaamme eteen. Kokemus esimiestyöstä ja alan esimieskoulutus lasketaan hyväksi, mutta haemme henkilöä, joka mielestämme parhaiten sopii meidän tiimimme ja jakaa yhteiset arvomme vastuullisuudesta ja yhdessä tekemisestä.

Meillä on aidosti hyvä tehdä töitä!

Jatkamme rekrytointia 30.9.2021 saakka, mutta aloitamme haastattelut heti ja täytämme paikkoja kun löydämme oikeat henkilötlähetä siis vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV vaikka heti osoitteeseen info@unica.fi

Tutustu meihin:  löydät meidät Facebook, Instagram ja LinkedIn tileiltä nimellä Unicaravintolat, linkki sivun alaosassa.