Teetkö työtäsi isolla sydämellä ja haluat tehtävään, jossa pääset itsenäisesti ja innovatiivisesti kehittämään uutta ravintolaamme? Haemme vauhdikasta ja monitaitoista persoonaa, joka rakastaa asiakkaita ja asiakaspalvelua. Haluamme rakentaa hyvän ruuan, juoman ja upean tunnelman kohtaamispaikan kaikille turkulaisille ja haluamme sinut siihen avuksemme!

Haussa

Ravintolapäällikkö

Kesäkuussa 2021 avattuun Unican Kulma -ravintolaan.

Kulmassa tapaa korkeakouluopiskelijat toisiansa lounaalla, illalla tarjolla on kattava valikoima juomia, pientä suolaista ja seurapelejä kaikille, jotka viihtyvät tunnelmallisissa puitteissa Vähätorin laidalla.

Haemme sinua ravintola-alan tähti, jolla on kokemusta iltaravintolatoiminnasta tai vahva halu sitä oppia. Voit olla kokenut ravintolaesihenkilö tai vasta isompiin saappaisiin tähyävä – tärkeintä on aito halusi kehittää toimintaa, hakea aktiivisesti uusia elämyksiä, tuotteita ja palveluja asiakkaillemme. Olet aktiivinen somessa ja haluat jakaa oman ravintolan fiiliksen myös muille sosiaalisen median kanavissamme, toivothan että kaikki muutkin saavat palan hauskuutta!

Pääset tehtävässäsi itsenäisesti oman tiimisi kanssa ideoimaan, toteuttamaan ja kokeilemaan, sinulla on kuitenkin koko Unican johtoryhmän ja kollegoidesi sekä esihenkilösi tuki ja apu käytettävissäsi. Olet johtoryhmän jäsen ja vastaat Unican toimitusjohtajalle.

Työaikasi sijoittuvat joustavasti ravintolan aukioloaikoihin. Avaamme Kulman aamuisin ja palvelemme normaalitilanteessa iltaan, maanantaista sunnuntaihin.

Tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden päästä tekemään työtä, jolla on vahva merkitys ja rakentamaan ravintolastasi parhaimman mahdollisen! Saat kattavat työterveyspalvelut, ePassi-etuudet ja osaamisesi sekä kokemuksesi mukaan määritellyn kilpailukykyisen palkkauksen. Organisaatiomme on tutkitusti hyvä paikka tehdä töitä ja kerromme siitä mielellämme lisää. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

 

Laitathan meille tietoa itsestäsi pikimiten, jotta päästään aloittamaan! Työn aloitus on sovittavissa joustavasti, haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana ja prosessia lyhentää, mikäli hakemamme tähti löytyy aikaisemmin.

 

Kysymyksiin vastaa

toimitusjohtaja Krista Vanhala

+ 358 40 589 1430

 

Hakemukset 23.1.2022 mennessä

krista.vanhala@unica.fi