Unica on täyttänyt vuonna 2020 täysiä vuosia ja saavuttanut nuoren aikuisen 20 vuoden kypsän iän!

Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme vielä paremmin tulevat vuodet ja olemme käyttäneet juhlavuoden tehden uudistuksia sekä toimintaamme, että palveluihimme. Olemme tuoneet uutta ilmettä myös siihen miltä näytämme ja miten viestimme. Uusi logomme kertoo juuristamme yliopistonmäellä, omistajamme Turun yliopiston ylioppilaskunnan tapaan U:n siivet edustavat osaamisen leviämistä sukupolvelta seuraavalle.

Olemme kysyneet asiakkailtamme mitä he meiltä toivovat ja tehneet parhaamme vastataksemme toiveisiin. Olemme nostaneet arvoistamme, joissa asiakaslähtöisyys on ensimmäisenä, toimintaa ohjaavan ajatuksemme.

Ruokaa ajatuksille, ajatuksella.

Kun se, mitä tehdään, tehdään ajatuksella, siitä tulee aina piirun verran parempaa. Unicalaisille annetaan lupa   napata hiukan isompi pala arjesta paremman tekemiseen. Realisoitui se sitten lounaskeiton maustamisessa,   asiakkaan kanssa vaihdetussa hetkessä tai catering-esillepanon viimeistelyssä.

Saamamme palautteen perusteella erittäin tärkeäksi osatekijäksi palvelussamme nousi ruoka ja sen maukkaus sekä avoin vuoropuhelu asiakkaiden kanssa. Olemme päivittäneet ravintoloidemme konsepteja tarkoituksena löytää kampusalueilta erilaisia vaihtoehtoja ja tunnelmia ravintoloistamme. Kaikista ravintoloista löytyy useita mahdollisuuksia kertoa mitä mieltä olette käynnistänne ja luemme erittäin tarkkaan kaikki palautteemme. Mielellämme kuulemme rakentava apalautetta yhtä lailla kuin sitä kiittävää kun olemme onnistuneet!

Me olemme Unica ravintolat, ylpeitä omasta tekemisestämme - herkullista ruokaa, ilahduttavaa palvelua ja ravintolamiljöö, jonne tulla viihtymään ja tapaamaan ystäviä, työtovereita ja asiakkaita. 

Unica Catering palvelee kaikissa tilaisuuksiin, tapahtumiin, juhliin ja kahvituksiin liittyvissä asioissa, laadukkaasti ja ammattitaitoisesti. 

Seuraa meitä somessa niin saat tietoosi uusimmat jutut ja parhaimmat tarjoukset, löydät meidät Facebookissa ja Instagramissa @unicaravintolat. Kurkkaa myös ravintoloidemme omia sivuja!

Tervetuloa kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat tutustumaan ravintoloihimme ja uuteen Unica ravintoloiden ilmeeseen!