Unica ravintoloista löytyy vaihtoehtoja jokaiselle!

Kattava valikoima ravintoloitamme Turussa tarjoaa mahdollisuuden valita juuri sinun hetkeesi sopivan paikan.

Mutkattomat ja kotoiset ravintolamme pitkillä aukioloajoilla löytyvät niin yliopiston kampusalueelta, kuin Kupittaalta ja Runosmäestäkin. Assari Ullakko, Delica, Tottisalmi, Kisälli ja Ruokakello ovat ravintoloita, joissa viihdytään ja nautitaan kaupungin parhaimmista kotiruokalounaista ja itse tehdyistä sämpylöistä.

Rohkeat ja modernit ravintolamme Linus, Macciavelli ja Sigyn ovat etunenässä, kun kokeillaan jotain uutta ja haetaan yllätyksellisyyttä ja trendejä maailmalta. Näissä ravintoloissa upeat kahvilan vitriinit houkuttelevat herkuttelemaan joka kerta!

Tyylikkäät ja ajattomat ravintolamme Galilei, Deli Pharma ja Dental tarjoavat suosituimpia klassikoita ja puhtaita makuja.

Uniikeissa anniskeluravintoloissamme, viihtyisässä ja modernissa kahvilassa Kupittaan parhaalla paikalla Fabik Caféssa ja kampuksen mutkattomimmassa after work & after study pubissa Kaivomestarissa viihdyt lasillisen ääressä päivän lehteä lukien tai ystävien kanssa pelaten.

Upea tilausravintolamme Piccu Maccia Yliopiston alakampuksella, hyvien yhteyksien päässä, tarjoaa puitteet juhlavien pikkujoulujen, rentojen illanistujaisten, menevien sitsien tai arvokkaiden akateemisten juhlien pitämiselle.

Kasvis- ja vegaaniruokaa tarjoamme laajasti jokaisessa ravintolassamme. Kasvisravintola Muusa Linnankadun Taidekampuksella, sekä Assarin Ullakon ikoninen Bryggen kasvisasema ja Kisällin vegaanitarjonta ovat heille, jotka haluavat vielä enemmän!

Ravintolat ja kahvilat

Yliopiston kampus

Assarin Ullakko

Macciavelli

Galilei

Tottisalmi

Kupittaan kampus

Dental

Deli Pharma

Delica

Linus

Kisälli

Linnankadun taidekampus

Sigyn

Muusa

Muut

Ruokakello

Pub Kaivomestari

Fabrik Café

Piccu Maccia

Teemme asiat oivasti!

Oiva on järjestelmä, jossa elintarvikevalvonnan tulokset tuodaan kuluttajien tietoon. Oiva-raportissa arvioidaan hymynaamoin yritysten elintarviketurvallisuutta. Kun Oiva hymyilee, ovat asiat kuluttajan kannalta hyvin. Tarkastustulokset julkaistaan Oiva-raportteina internetissä.

Unica ravintoloiden valvontaraportit voit hakea osoitteessa

www.oivahymy.fi