Unica ravintoloista löytyy vaihtoehtoja jokaiselle!

Kattava valikoima ravintoloitamme Turussa tarjoaa mahdollisuuden valita juuri sinun hetkeesi sopivan paikan.

Mutkattomat ja kotoiset ravintolamme pitkillä aukioloajoilla löytyvät niin yliopiston kampusalueelta, kuin Kupittaalta ja Runosmäestäkin, sekä aivan Turun ydinkeskustasta ja kaukaisimpana Lahdesta. Assarin Ullakko, Delica, Kisälli ja Ruokakello, Kaffeli sekä Unican Kulma ovat ravintoloita, joissa viihdytään ja nautitaan kaupungin parhaimmista kotiruokalounaista ja itse tehdyistä sämpylöistä.

Rohkeat ja modernit ravintolamme Linus, Macciavelli ja Sigyn ovat etunenässä, kun kokeillaan jotain uutta ja haetaan yllätyksellisyyttä ja trendejä maailmalta. Näissä ravintoloissa upeat kahvilan vitriinit houkuttelevat herkuttelemaan joka kerta!

Tyylikkäät ja ajattomat ravintolamme Galilei, Deli Pharma ja Dental tarjoavat suosituimpia klassikoita ja puhtaita makuja, uniikki signature ravintolamme Monttu ja Mercatori Turun kauppakorkeakoulun tiloissa. 

Uniikeissa anniskeluravintoloissamme, viihtyisässä ja modernissa kahvilassa Kupittaan parhaalla paikalla Fabrik Caféssa ja kampuksen mutkattomimmassa after work & after study pubissa Kaivomestarissa viihdyt lasillisen ääressä päivän lehteä lukien tai ystävien kanssa pelaten. Kulma palvelee Brahenkadun alussa, Vähätorin kulmalla illan viimeiselle tunneille viihtyisänä juomaravintolana kaikille turkulaisille. 

Upea tilausravintolamme, päivällä kasvisravintolana toimiva Piccu Maccia Yliopiston alakampuksella, hyvien yhteyksien päässä, tarjoaa puitteet juhlavien pikkujoulujen, rentojen illanistujaisten, menevien sitsien tai arvokkaiden akateemisten juhlien pitämiselle. Kulmassa voit viettää kokouspäivän, saunaillan tai illanistujaiset tyylikkäässä alakerran Klubi tilassa.

Kasvis- ja vegaaniruokaa tarjoamme laajasti jokaisessa ravintolassamme. Ilmastoystävälliset, kasvispainotteiset ravintolamme Piccu Maccia, sekä Muusa Linnankadun Taidekampuksella, Assarin Ullakon ikoninen Bryggen kasvisasema ja Kisällin vegaanitarjonta ovat heille, jotka haluavat vielä enemmän!

Henkilöstöravintolamme Ruokakello, Kaffeli, Lemminkäinen ja Rammeri tarjoavat päivän parhaimmat ja herkullisimmat lounaat, sekä kokoustarjoilut niin talon sisäisille asiakkaille, kuin kaikille muillekin hyvän ruuan ystäville. 

 

Ravintolat ja kahvilat

Yliopiston kampus

Assarin Ullakko

Macciavelli

Galilei

Monttu ja Mercatori

Kupittaan kampus

Dental

Deli Pharma

Delica

Linus

Kisälli

Linnankadun taidekampus

Sigyn

Muusa

Henkilöstöravintolat

Ruokakello

Kaffeli

Lemminkäinen

Rammeri

Muut

Kulma

Pub Kaivomestari

Fabrik Café

Piccu Maccia

Puutorin Nurkka

Teemme asiat oivasti!

Oiva on järjestelmä, jossa elintarvikevalvonnan tulokset tuodaan kuluttajien tietoon. Oiva-raportissa arvioidaan hymynaamoin yritysten elintarviketurvallisuutta. Kun Oiva hymyilee, ovat asiat kuluttajan kannalta hyvin. Tarkastustulokset julkaistaan Oiva-raportteina internetissä.

Unica ravintoloiden valvontaraportit voit hakea osoitteessa

www.oivahymy.fi