Olemme saaneet olla mukana järjestämässä yhdessä asiakkaidemme kanssa upeita tapahtumakokonaisuuksia. Luottamus on tärkeä asia, joka on saavutettu yhdessä.

Hiiliviisaat kokoukset ja kongressit

AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäiviä vietettiin Turun ammattikorkeakoulun tiloissa EduCityssä marraskuussa 2022. Olimme mukana järjestämässä tilaisuutta ja kaikki tarjoilut olivat täysin vegaanisia ja mahdollisuuksien mukaan myös kotimaisia. Tarjoiluista vastasi Unican Kisälli-ravintola, jossa suhtauduttiin vegaaniseen menuun kunnianhimoisesti.
– Tarjolla oli kauden mukaisista paikallisista luomuraaka-aineista valmistettuja ruokia ja Reilun kaupan teetä ja kahvia kauramaidolla. Tarjoilut saivat valtavasti hyvää palautetta osallistujilta, Lindgren kertoo.

ecomm22_ek-2600-2.jpg

ECOMM 31.5-2.6.2022

European Conference on Mobility Management 

Olemme super ylpeitä saadessamme toteuttaa osaavien yhteistyökumppaneiden kanssa kaltaisia kongresseja, joissa vastuullisuus ja innovatiivisuus on otettu huomioon vierailijan jokaisessa hetkessä. Kiitos Turun kaupunki - Åbo stad - City of Turku ja #VisitTurku sekä upea tiimi, joka oli tätä toteuttamassa!

"Unican ruokatorin idea on aivan valmis tuote ja olen kiitollinen heidän henkilökuntansa inspiroivasta asenteesta ja hyvästä yhteistyöstä, toteaa Stella Aaltonen tyytyväisenä"

Liikkumisen ohjauksen asiantuntijat hakemassa lisäinspiraatiota Turussa | Meet turku

Experts in mobility management looking for extra inspiration in Turku | Meet turku

ecomm22_ek-2680-2.jpg

ecomm22_ek-2041-2.jpg

ecomm22_ek-2661-2 – kopio.jpg

ecomm22_ek-2790-2.jpg

ecomm22_ek-2695-2.jpg

ecomm22_ek-2858-2.jpg