Unica ravintolat on mukana arjen parhaissa ruokahetkissä tarjoten laadukkaat ravintola-, kahvila- ja cateringpalvelut – aidosti asiakkaidemme kanssa kumppanina. 

Jo yli kahdenkymmenen ravintolan ja kahvilan voimin palvelemme päivittäin jopa 10 000 ruokailijaa Turun yliopiston ja ammattikorkeakoulun kampusalueilla, sekä henkilöstöravintoloissamme Turussa ja Lahdessa. Olemme ylpeitä vastuullisuudestamme ja haluamme tehdä herkullista ruokaa, joka lisää hyvinvointia arkeen ja hohtoa tilaisuuksiin.

Ihmiset kerääntyvät pöytien ääreen kuin nuotiopiiriin, hakemaan ja jakamaan ajatuksia ja iloa, ideanvälähdyksiä ja energiaa. Vaikka Unica ravintoloiden juuret ovat yliopistonmäellä ja sen suurin omistaja on Turun yliopiston ylioppilaskunta, Unica on ravintola- ja catering-ketju, jonka ovet ovat kutsuvasti auki kaikille. Unica yhdessä, kaikille. 

Monipuolisilla palveluilla ja joustavilla ratkaisuilla palvelemme uniikeissa ravintoloissamme opiskelijaruokailijoita, henkilöstölounastajia, kahvihetkissä ja aamupalalla sekä tilaustarjoiluin niin pienempiä kahvituksia, kuin isoja juhlallisuuksia tai tapahtumia.

Olemme olleet toiminnassa vuodesta 2000 ja pääomistajamme on  Turun yliopiston ylioppilaskunnan Universtas Oy, vähemmistöomistajana on Compass Group Finland Oy. Unica ravintoloiden liikevaihto oli vuonna 2022 8,4 miljoonaa ja unicalaisia jo yli 100. Olemme toisin sanoin paikallinen, opiskelijoiden omistama ketterä toimija, jolla on maailman suurimpiin alan toimijoihin kuuluvan pörssiyhtiön tuki.

Unica ravintoloiden laatupolitiikka ja laadunhallintajärjestelmät tukevat yrityksen strategiaa, jossa keskeisenä tavoitteena on kehittää innovatiivisesti ja asiakaslähtöisesti toimintaa ja tarjontaa. Yhtenäiset tavoitteet ja laatupolitiikan perusperiaatteet ovat osa Unican vahvaa yrityskulttuuria ja ohjaavat päivittäistä tekemistä.

  1. Kaikkea toimintaamme ohjaa asiakaslähtöisyys.
  2. Menestymme yhdessä. Ihmiset tekevät laadun.
  3. Meille vastuullisuus on tapa toimia.
  4. Innovatiivinen ja jatkuva kehittäminen on toimintamme perusta.
  5. Mittaamme, reagoimme ja seuraamme toiminnan laatua.

Laatupolitiikka on lupaus asiakkaillemme ja sidosryhmillemme ravintoloidemme yhtenäisestä tavasta varmistaa asiakkaidemme tyytyväisyys ja yhteinen menestys.

Sertifikaatit

Palvelumme on sertifioitu seuraavasti:

ISO 9001:2015 (laatujärjestelmä)
ISO 14001:2015 (ympäristöjärjestelmä)

Olemme Luotettava Kumppani jäsenyritys

Olemme AA+ luokiteltu Platina yritys jo vuodesta 2007

Platina

 

Olemme ammattikeittiöiden Portaat luomuun -ohjelmassa portaalla 3

yksi_tahti_FIN_musta.jpg

Olemme mukana tukemassa myös kaudella 2023!

PartnerPool-tarra-2022.png