Unica ravintolat on mukana arjen parhaissa ruokahetkissä tarjoten laadukkaat ravintola-, kahvila- ja cateringpalvelut – aidosti asiakkaidemme kanssa kumppanina. 

Yli kymmenen ravintolan ja kahvilan voimin palvelemme päivittäin lähes 7000 ruokailijaa pääosin Turun yliopiston ja ammattikorkeakoulun kampusalueilla. Olemme ylpeitä vastuullisuudestamme ja haluamme tehdä herkullista ruokaa, joka lisää hyvinvointia arkeen ja hohtoa tilaisuuksiin.

Ihmiset kerääntyvät pöytien ääreen kuin nuotiopiiriin, hakemaan ja jakamaan ajatuksia ja iloa, ideanvälähdyksiä ja energiaa. Vaikka Unica ravintoloiden juuret ovat yliopistonmäellä ja sen suurin omistaja on Turun yliopiston ylioppilaskunta, Unica on ravintola- ja catering-ketju, jonka ovet ovat kutsuvasti auki kaikille. Energiaa, iloa ja yhdessäoloa kaipaa näet jokainen, joka elää ja työskentelee hienossa vanhassa korkeakoulukaupungissamme.

Monipuolisilla palveluilla ja joustavilla ratkaisuilla palvelemme uniikeissa ravintoloissamme opiskelijaruokailijoita, henkilöstölounastajia, kahvihetkissä ja aamupalalla sekä tilaustarjoiluin niin pienempiä kahvituksia, kuin isoja juhlallisuuksia tai tapahtumia.

Olemme olleet toiminnassa vuodesta 2000 ja pääomistajamme on  Turun yliopiston ylioppilaskunnan Universtas Oy, vähemmistöomistajana on Compass Group FS Finland Oy. Unica ravintoloiden liikevaihto oli vuonna 2019  8,4 miljoonaa euroa ja unicalaisia on  yli 88. Olemme toisin sanoin paikallinen, opiskelijoiden omistama ketterä toimija, jolla on maailman suurimpiin alan toimijoihin kuuluvan pörssiyhtiön tuki.

Sertifikaatit

Palvelumme on sertifioitu seuraavasti:

ISO 9001:2015 (laatujärjestelmä)
ISO 14001:2015 (ympäristöjärjestelmä)

Olemme Luotettava Kumppani jäsenyritys

Olemme AA+ luokiteltu Platina yritys jo vuodesta 2007

Platina

 

Olemme ammattikeittiöiden Portaat luomuun -ohjelmassa portaalla 3