Tule maistamaan vastuullista Löfbergsin kahvia tai herkullisia itse leivottuja leivonnaisia. Tuoksun tunnet jo astuessasi ovesta sisään. Jatkossa saat monipuolista herkullista lounasta myös Kela-tuettuun hintaan.

Pharma Cityssä, Itäisen Pitkänkadun ja Lemminkäisenkadun kulmassa sijaitsee viehättävä kahvilamme Fabrik Café.

Vastuullista maistuvaa Löfbergsin kahvia, herkullisia itse leivottuja leivonnaisia. Suolaista ja makeaa. Tee treffit ystävän kanssa ja tule nauttimaan Kupittaan sydämeen Fabrik Cafèn tunnelmasta. 

Kahvila on avoinna ma - pe 8.00-15.00 ja aamiainen on katettuna 8.00 - 10.00. Tarjottavat voit nauttia viehättävässä kahvilassamme paikan päällä tai napata helposti matkaan mukaasi. 

Fabrikista nappaat lounaan myös mukaan helposti tai nautit sen paikan päällä vastaleivotun leivän kera Kupittaan tunnelmasta nauttien. Lounas on tarjolla ma -pe 10.30-14.00. Lounasvaihtoehtona on päivittäin tarjolla keitto, tiistaisin herkutellaan uuniperunalla. Torstaisin tarjoilemme vaihdellen piirakka- tai pizzaa, perjantaisin herkutellaan raikkailla salaateilla. Jatkossa saat lounaat myös Kela-tuettuna opiskelijahintaan.

Nyt meiltä myös Turun makoisimmat kuplavohvelit. Suolaisella ja makealla täytteellä. Mikä on suosikkisi- tule testaamaan. 

Kuplavohveli_makea_vaaka.jpg

Kesällä Fabrikissa on myös avoinna viihtyisä terassi.

55D34634-1FF1-4CB9-BB46-14140DDAD4E0.jpg

Sydämellisesti tervetuloa!