Kulman viihtyisät klubitilat ja tyylikäs sauna tarjoavat ydinkeskustan parhaimmat puitteet juhliin ja tilaisuuksiin Vähätorin laidalla.

Klubitilassa on 75 tuuman näyttö, jonka eteen pystytään yhdistämään halutessa kaksi 12 hengen diplomaattipöytää. Lisäksi tilasta löytyy sohvaryhmiä ja oleskelualueita yhteensä jopa 35 hengen monipuolisen tapahtuman järjestämiseen.

Klubitilan voi vuokrata saunalla tai ilman ja sinne voi tuoda omat juomat. Ruuat ja herkulliset kokous- tai illanistujaiseväät voi tilata helposti Kulmasta toimitettuna. Tilan varustukseen kuuluu jääkaappi ja musiikkilaitteet, lisätoiveissa autamme mielellämme! Siivous kuuluu hintaan.

HINNASTO

Arkisin sunnuntai – torstai  

  • Klubitila                     200 €
  • Klubitila saunalla     250 €

Hintaan sisältyy tilavuokraus 6 tuntia mihin aikaan päivästä ravintolan aukioloaikana (lisähinta 50,00 € / alkava tunti).

Viikonloppu perjantai – lauantai

  • Klubitila                    290 €                                                     
  • Klubitila saunalla    340 €

Hintaan sisältyy tilavuokraus 6 tuntia mihin aikaan päivästä ravintolan aukioloaikana (lisähinta 50,00 € / alkava tunti).

LISÄTIEDOT

Jotta tilaisuutesi olisi mahdollisimman helppo, anna meidän auttaa järjestelyissä ja varaa lisäpalvelut suoraan meiltä. Tarjoilut hoituvat kauttamme vaivattomasti, pyydä ehdotustamme jo varauksen yhteydessä. Näytämme tilaa mielellämme ja esittelemme sen mahdollisuuksia, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

  • Opiskelijat ja eläkeläiset listahinnasta -5 %
  • Pyyhkeet 3,00 € / kpl
  • Fläppitaulu, karaokelaitteet ja lisätoiveet tarjouksen perusteella

Lämpimästi tervetuloa Kulman klubitilaan Turun keskustaan! Meidät tavoitat puhelimitse 040 532 0227 tai sähköpostilla.

 

Unica_klubitila_kulma_4_860x390.jpg