Piccu Maccia Yliopiston alakampuksella muuttuu Kasviravintola Piccu Macciaksi. Piccu Maccia toimii jatkossa lounasajan ulkopuolella myös tilausravintolana hyvien yhteyksien päässä. Ravintola tarjoaa puitteet juhlavien pikkujoulujen, rentojen illanistujaisten, menevien sitsien tai arvokkaiden akateemisten juhlien pitämiselle.

Piccu Maccia on nyt Kasvisravintola Piccu Maccia Yliopiston alakampuksella!

Ravintolamme sijaitsee entisissä puutyön opetustiloissa Macciavelli -ravintolan vieressä. Voit nauttia elokuusta lähtien vastuullisesti tuotettua maukasta kasvislounasta ainutlaatuisessa miljöössä arkisin.

Lounaalla on tarjolla värikästä annosruokaa ja salaattibuffet vegaanejakaan unohtamatta. Lämmin kasvislisäke salaattibuffassa antaa päivään kaivattua voimaa ja sen rinnalla voit nauttia shotteja ja hummusta. Ruoka on äärimmäisen hyvän makuista ja tuoksun voit jo tuntea ovella.

Lounasajan ulkopuolella, iltaisin ja viikonloppuisin voit järjestää juhlat upeassa intiimissä tilassa. Nauttia kokouksesta, jossa tila huokuu vanhan ajan trendikästä tunnelmaa.

Voit varata lounasajan ulkopuolelta tapahtumaasi tai ainutlaatuiseen juhlaasi pelkän kabinettitilan tai koko tilakokonaisuuden.

  • Lautavarasto  16 hlöä
  • Maalaamo      28 hlöä
  • Piccu Maccia   50 hlö

Lisätietoja tilasta ja menukokonaisuuksia voit tiedustella myyntipalvelustamme. 

Ota yhteyttä tarjouspyyntö.