Toteutamme niin opiskelija- ja henkilöstöravintolapalvelut, sekä laadukkaat lounas-, kahvila- ja tapahtumatarjoilut, jotka tukevat uniikkia miljöötä.

Unica ravintolat toimii ravintola Sigynin toimijana Turun Varvintorilla – vanhan telakkahallin puitteissa toimii uudistuneet ravintolapalvelut! 

Meillä on ilo ja kunnia kertoa, että meidät on valittu Linnankadulla sijaitsevan ravintola Sigynin ja kasvisravintola Muusan ravintolatoimijaksi.

Ravintolapalveluissamme korostuvat vastuullisuus ja monipuolinen tarjonta, jolla halutaan palvella kehittyvän alueen toimijoita ja asukkaita, sekä talon laajaa käyttäjäkuntaa.

Unica tuotekuvat kahvipaketit netti - photo by Laura Hujanen-6182.jpg

Ravintola Sigynin tiloissa toimii Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemia, sekä Turun konservatorio ja musiikkiopisto. Turun telakkateollisuuden perinteitä kunnioittava rakennus sijaitsee Crichton-Vulcanin vanhassa telakkahallissa arkkitehtonisesti vaikuttavien ja palkittujen teräsrakenteiden ympäröimänä Aurajokirannassa.

Toteutamme niin opiskelija- ja henkilöstöravintolapalvelut, sekä laadukkaat lounas-, kahvila- ja tapahtumatarjoilut, jotka tukevat uniikkia miljöötä.

Rakennuksessa sijaitsee myös Sigyn-sali, joka tarjoaa näyttävät puitteet konserttien, kokouksien, konferenssien, juhlatilaisuuksien ja seminaarien järjestämiseen. Tarkoituksena on tiivistää alueen toimijoiden yhteistyötä ja tuoda taidekampuksen opiskelijoiden tuottamia elämyksiä entistä paremmin turkulaisten ulottuville. 

Tavoitat meidät sigyn@unica.fi tai puhelimitse numerosta 040 166 2464. Lämpimästi tervetuloa Sigyniin.

Unica tuotekuvat Kello 5 tee netti - photo by Laura Hujanen-5936.jpg