Unica ravintolat aloittaa Tapahtumatalo Sigynin uutena toimijana Turun Varvintorilla – vanhan telakkahallin puitteisiin tulossa uudistuneet ravintolapalvelut! 

Meillä on ilo ja kunnia kertoa, että meidät on valittu Linnankadulla sijaitsevan tapahtumatalo Sigynin ja kasvisravintola Muusan ravintolatoimijaksi. Tulevissa ravintolapalveluissa korostuvat vastuullisuus ja monipuolinen tarjonta, jolla halutaan palvella kehittyvän alueen toimijoita ja
asukkaita, sekä talon laajaa käyttäjäkuntaa.
Tapahtumatalo Sigynin tiloissa toimii Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemia, sekä Turun konservatorio ja musiikkiopisto. Turun telakkateollisuuden perinteitä kunnioittava rakennus sijaitsee Crichton-Vulcanin vanhassa telakkahallissa arkkitehtonisesti vaikuttavien ja palkittujen teräsrakenteiden ympäröimänä Aurajokirannassa.
Unica ravintolat tulee toteuttamaan opiskelija- ja henkilöstöravintolapalvelut, sekä laadukkaat lounas-, kahvila- ja tapahtumatarjoilut, jotka tukevat uniikkia miljöötä.
Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemian koulutuksista Linnankadun taidekampuksella sijaitsevat esittävän taiteen, musiikin ja kuvataiteen koulutukset. Kampuksella on erilaisia luovan työn studio- ja galleriatiloja sekä muun muassa sirkuksen opetusharjoittelukoulu. Köysiratagalleriassa järjestetään kuvataiteen ja valokuvan opiskelijoiden näyttelyitä ja Köysiteatteri toimii opiskelijoiden harjoitusteatterina.
Turun konservatorio ja musiikkiopisto on noin 1500 musiikin opiskelijan tiivishenkinen yhteisö ja yksi merkittävä kulttuuripalvelujen tuottaja Varsinais-Suomen alueella. Tapahtumatalo Sigynissä sijaitsee myös Sigyn-sali, joka tarjoaa näyttävät puitteet konserttien, kokouksien, konferenssien, juhlatilaisuuksien ja seminaarien järjestämiseen.
Tarkoituksena on tiivistää alueen toimijoiden yhteistyötä ja tuoda taidekampuksen opiskelijoiden tuottamia elämyksiä entistä paremmin turkulaisten ulottuville. Myöhemmin tullaan toteuttamaan esimerkiksi Sigynin lauantaibrunssia, jossa voi nauttia vaihtuvista kulttuuriteemoista hyvän ruuan ohella.