Aurajoki lainehtii suurten purjelaivojen saapuessa heinäkuussa 2024 ja Unica ravintolat on mukana järjestämässä upeaa tapahtumaa!

Aurajoki lainehtii suurten purjelaivojen saapuessa heinäkuussa 2024 ja Unica ravintolat on mukana järjestämässä upeaa tapahtumaa!

Kesällä 2024 Turku on jälleen yksi kuudesta Itämeren The Tall Ships Races -purjehdustapahtuman isäntäsatamasta, kun suuret purjelaivat saapuvat Aurajokeen torstaista sunnuntaihin 18.7.–21.7.2024 Tapahtuma-alue Aurajoen alajuoksulla avataan yleisölle jo tiistaina 16.7. – kaksi päivää ennen tapahtuman virallisia avajaisia. 

Maailman merillä järjestettävä tapahtuma saapuu Itämerelle joka neljäs vuosi. Turkuun on ilmoittautunut saapuvaksi jo yli 60 alusta, kaikkiaan 16 eri maasta, mm. Englannista, Belgiasta, Ruotsista, Tanskasta, Norjasta, Virosta ja Puolasta. Suurin Turkuun ilmoittautuneista aluksista on 108 metriä pitkä puolalainen Dar Mlodziezy.  (Etusivu - Tall Ships Races (tallshipsturku.fi) )

turku_cathedral_and_riverside_during_tall_ships_races_2017_photo_by_olli_sulin.jpg

Kuva: Arto Takala

Unica ravintolat tarjoaa alueella ravintolapalveluja koko tapahtuman ajan

Tapahtuman uskotaan houkuttelevan jälleen jättiyleisön ihastelemaan laivoja ja nauttimaan merellisestä tunnelmasta hyvän ruuan, juoman ja ohjelman kera. Unica ravintolat palvelee Tall Ships Race kumppanina. Lisäksi olemme mukana organisoimassa järjestäjien tarjoilutarpeita sekä toteuttamme kävijöille monipuolisia ravintolaelämyksiä.

Luvassa on niin ohjelmallista iltaa kuohuvan kera upeissa Sigynin ravintolan puitteissa, kuin laadukasta tapahtumaruokailua ja juomaa museolaiva Sigynin edessä. Tulossa on myös Katti Kesäpiha -teemalla koko perheen herkkuja Muusa -ravintolan tunnelmalliselle sisäpihalle.  

Palveluja päivitetään kevään kuluessa, mutta mikäli olet jo nyt kiinnostunut kuulemaan lisää tai varaamaan tarjoiluja tapahtumaan, voit olla yhteydessä myyntipalvelu@unica.fi.

Logo_TSR_STI_Turku_2024_varillinen_verkko_suositeltu.png