Maittava ja ravitseva aamiainen toimii päivän käynnistäjänä sekä antaa virtaa koko päivään. Käy kurkkaamassa mistä löydät lähimmän aamupalaa tarjoavan ravintolamme.

Herkulliset aamiaiset Unican eri ravintoloista!

Helppo, nopea ja herkullinen aamiainen toimii parhaana päivän käynnistäjänä, sekä antaa virtaa koko päivään - etänä tai paikan päällä!

Unican eri ravintoloista löydät maittavat aamupalat jokaisen makuun ja tilanteeseen.

Kisällin aamupala on tarjolla arkisin klo 8:00-10:00 Kupittaan sydämessä Educityssä. Voit valita monipuolisesta valikoimasta itsellesi sopivan ja napata sen vaikka mukaan. Haudutettu puuro on tarjolla joka päivä. Perjantaisin on tarjolla herkutteluaamiainen täydennettynä rapeaksi paistetulla pekonilla ja kermaisella munakokkelilla!

Fabrik Café Kupittaan parhaalla paikalla Itäisen Pitkänkadun ja Lemminkäisenkadun kulmassa kattaa arkisin klo 8:00-10:00 aamupalan viehättävään kahvila -miljööseen. Tuoreet lämpimät talon sämpylät, laadukas vastuullinen kahvi tai vaikka cappucino ja valikoima leikkeleitä sekä paljon muuta! Voit koota itse tai valita valmiin vaihtoehdon. 

Macciavelli Yliopiston alakampuksella tarjoaa aamiaisen arkisin klo 8:00-10:00. Tarjolla on maittava aamupalabuffet, josta voit koota mieleisen vaihtoehdon itsellesi mukaan tai paikan päällä nautittavaksi.

Puutorin Nurkka keskustassa, kattaa aamiaisen maanantaista perjantaisin klo 8:00-10:00. Nappaa mieleiset vaihtoehdot puurobuffetista matkaan tai nauti höyryävä latte ja lämmin croissant Puutorin tunnelmallisissa puitteissa. 

Mercatori Turun Kauppakorkeakoulussa on avoinna kaikille ja tarjoaa laadukkaan aamupalan punnittavaan hintaan. Aamiainen on katettuna ma-pe klo 8:30-10:00. Kokoa juuri sinulle sopiva aamun aloitus! 

Galilein aamiainen on tarjolla arkisin klo 8:00 - 10:00 Yliopiston maisemakahvilassa mäen korkeimmalla paikalla. Itse leivotut sämpylät ja herkullinen buffet kattaus kampuksen parhaimmilla näköaloilla! 

Dental tarjoaa aamiaisen aina arkisin klo 8:15-10:00 hammaslääketieteen talossa. Voit nauttia talon aamiaisen tai napata pelkän puuron, myös mukaan! 

Lemminkäisen aamupala on katettuna arkisin klo 7:30 - 10.00 osoitteessa Lemminkäisenkatu 59. Pihasta löydät ilmaiset parkkipaikat ja tarjolla on sämpylöitä, jotka saa täyttää oman mielesi mukaan, kahvia tai teetä, mehu ja vaihdellen jogurttia, puuroa tai rahkaa. 

Ruokakelloon Turun Runosmäkeen pääset helposti omalla autolla aamiaiselle. Aamiainen on tarjolla arkisin klo 7:00-9:00. Ilmaiset parkkipaikat, runsaasti tilaa ja helppo napata matkaan tai vaikka tehdä treffit työporukan kanssa Ruokakellon kabinettiin. 

Löydät eri vaihtoehdot ravintoloista ja lisätiedot niiden omilta sivulta. Tule kurkkaamaan, miten voit aloittaa aamusi parhaiten!

image4vlp4.png