Maittava ja ravitseva aamiainen toimii päivän käynnistäjänä sekä antaa virtaa koko päivään. Käy kurkkaamassa mistä löydät lähimmän aamupalaa tarjoavan ravintolamme.

Herkulliset aamiaiset Unican eri ravintoloista!

Helppo, nopea ja herkullinen aamiainen toimii parhaana päivän käynnistäjänä, sekä antaa virtaa koko päivään - etänä tai paikan päällä!

Unican eri ravintoloista löydät maittavat aamupalat jokaisen makuun ja tilanteeseen.

Kisällin aamupala on tarjolla arkisin klo 8:00-10:00 Kupittaan sydämessä Educityssä. Voit valita monipuolisesta valikoimasta itsellesi sopivan ja napata sen vaikka mukaan. Haudutettu puuro on tarjolla joka päivä. Perjantaisin on tarjolla herkuttelu aamiainen täydennettynä rapeaksi paistetulla pekonilla ja kermaisella munakokkelilla!

Fabrik Café Kupittaan parhaalla paikalla Itäisen Pitkänkadun ja Lemminkäisenkadun kulmassa kattaa arkisin klo 8:00-10:00 aamupalan viehättävään kahvila -miljööseen. Tuoreet lämpimät talon sämpylät, laadukas vastuullinen kahvi tai vaikka cappucino ja valikoima leikkeleitä sekä paljon muuta! Voit koota itse tai valita valmiin vaihtoehdon. 

Macciavelli Yliopiston alakampuksella tarjoaa aamiaisen arkisin klo 8:30-10:00. Tarjolla on maittava aamupalabuffet, josta voit koota mieleisen vaihtoehdon itsellesi mukaan tai paikan päällä nautittavaksi.

Unican Kulma keskustassa, vanhaa kirjastoa vastapäätä kattaa aamiaisen maanantaista perjantaisin klo 8:00-10:00. Nappaa mieleiset vaihtoehdot puurobuffetista matkaan tai nauti höyryävä latte ja lämmin croissant Vähätorin tunnelmallisissa puitteissa. 

Mercatori Turun Kauppakorkeakoulussa on avoinna kaikille ja tarjoaa laadukkaan aamupalan punnittavaan hintaan. Aamiainen on katettuna ma-pe klo 8:30-10:00. Kokoa juuri sinulle sopiva aamun aloitus! 

Galilein aamiainen on tarjolla arkisin klo 8:00 - 10:00 Yliopiston maisemakahvilassa mäen korkeimmalla paikalla. Itse leivotut sämpylät ja herkullinen buffet kattaus kampuksen parhaimmilla näköaloilla! 

Ruokakelloon Turun Runosmäkeen pääset helposti omalla autolla aamiaiselle. Aamiainen on tarjolla arkisin klo 7:00-9:00. Ilmaiset parkkipaikat, runsaasti tilaa ja helppo napata matkaan tai vaikka tehdä treffit työporukan kanssa Ruokakellon kabinettiin. 

Kaffeli Leaf Centerin kupeessa tarjoaa monipuolisen ja kattavan aamupalavaihtoehdon napattavaksi vaikka mukaan. Aamupala on tariolla arkisin 7:30-10:00. Voit varata aamupalan myös ryhmälle tai isommalle urheiluporukalle vaikkapa bussimatkalle. 

Sigyn Varvintorin kupeessa Aurajoen rannalle tarjoaa aamiaista arkisin 9:00-10:00. Voit valita virkistävästä aamiaisesta tai koota oman sämpyläsi maittavista vaihtoehdoista. Mukaan voit napata matkalle vielä vastuullisen kahvin ja vaikkapa iltapäivän palaveriin tarjottavat. 

Löydät eri vaihtoehdot ravintoloista ja lisätiedot niiden omilta sivulta. Tule kurkkaamaan, miten voit aloittaa aamusi parhaiten!

image4vlp4.png