Ravintola Sigyn tarjoaa loistavat puitteet konserttien, kokouksien, konferenssien, juhlatilaisuuksien ja seminaarien järjestämiseen.

Ravintola Sigyn on aivan Turun keskustassa sijaitseva ravintola, jonka tiloissa järjestät unohtumattomat yksityis- ja yritystilaisuudet!

Aurajoen rannassa, Varvintorin laidalla sijaitseva Sigyn-salin luo tunnelmalliset puitteet niin musiikille, juhlille kuin yritystapahtumille. Lähes 400-paikkainen sali ravintolapalveluineen palvelee tasokkaasti erilaisia tapahtumajärjestäjiä.

Unica Ravintolat Kaffeli 2022 860 x 390 photo by Laura Hujanen-2395.jpg

Ravintola Sigyn on varattavissa niin asiakastilaisuuksiin ja tuotelanseerauksiin kuin karonkkoihin ja pikkujouluihin – vain mielikuvitus on rajana tämän tilan kanssa!

Kokonaisuudessaan Ravintola Sigyniin mahtuu 380 henkeä cocktail-tilaisuuksiin. Istuviin illallisiin ravintolatilat puolestaan soveltuvat maksimissaan 180 hengelle. Ravintolan ylälämpiö on mahdollista varata myös erikseen tapahtumiin!

DSC_2311.jpg

DSC_2208.jpg

Ravintola Sigynissä järjestettävät tilaisuudet hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta, joka on räätälöity juuri teille! Päiväsaikaan Sigyn toimii lounasravintolana, mutta ravintolan monipuoliset tilat ovat varattavissa iltatilaisuuksiin.

Ylälämpiö

Ravintola Sigynin ylälämpiö on varattavissa niin monipuolisiin tapahtumiin aina kokouksista ja strategiapalavereista, pikkujouluihin tai asiakastilaisuuksiin – vain mielikuvitus on rajana tämän tilan kanssa!

Kokonaisuudessaan Ylälämpiöön mahtuu 90 henkeä seisoviin tilaisuuksiin. Istuvissa tapahtumissa maksimikapasitettti on puolestaan 60 henkeä.

Industrial-henkiset tapahtumatilat luovat uniikin tunnelman tilaisuudelle kuin tilaisuudelle – Turun parhaalla paikalla. Upeat puitteet sekä Ravintola Sigynin ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökunta pitää huolen, että tapahtumista tulee takuulla unohtumattomia.

DSC_2285.jpg

DSC_2181_1.jpg

Sigyn-sali on kävijöiden ja käyttäjien kiittämä monipuolinen tapahtuma-areena, jossa vierailevat niin musiikin tähdet kuin kansainväliset seminaarivieraat.

DSC_1668 (1).jpg

DSC_2326.jpg

ecomm22_ek-2023-2.jpg

Tutustu tilaan ja tee varaus Sigyn-saliin