Tervetuloa herkuttelemaan ja lataamaan akkuja- ohessa vinkkejä lukuvuoteen!

Muutama vinkki lukuvuoden seikkailuun- ihana nähdä kaikki uudet ja jatkavat opiskelijat!

Löydät meidät ja ravintoloiden ruokalistat netistä www.unica.fi, lisäksi listat pyörivät näyttötauluilla ja erilaisissa sovelluksissa! 

1. Tule mukaan nauttimaan, nauramaan ja lataamaan akkuja ruokalistamme herkuilla. Me ymmärrämme, että korkeakouluelämä voi olla täynnä haasteita, joten meidän tavoitteemme on tehdä ainakin ruokailuhetkesi täydellisiksi.

2. Muista, että meidän opiskelijaravintoloilla on erityinen tarjous opiskelijoille – hymyile, näytä opiskelijakorttiasi ja nauti alennetuista Kela-tuetuista hinnoista, jotka eivät saa lompakkoasi itkemään!

3. Peruslounaan lisäksi meiltä löydät myös ruokia, joilla voit herkutella ja hullutella aina kun siltä tuntuu. Hinta on pikkuisen kalliimpi, mutta kuitenkin edelleen edullisempi, mitä keskustassa! 

4. Kaipaatko energiaa luentoihin ja opiskelumaratoneihin? Tiedämme, että opiskelu vaatii aivojen polttoainetta. Siksi tarjoamme laajan valikoiman tuoreita leivonnaisia, energiaa antavia juomia ja välipaloja, jotka saavat hymyn huulillesi, virtaa vanttuisiin ja näppäimistön laulamaan.

5. Kahvilat kampuksilla tarjoavat laajan valikoiman kahvijuomia – klassikoista erikoisiin makuelämyksiin. Ei ole väliä, oletko lattea-fani vai rakastatko vaahtokarkki-mokkaa, meillä on jotain jokaiseen makuun.

6. Järjestämme myös mielellämme erilaisia tapahtumia, tempauksia, teemailtoja tai vaikka spessun illan viinifaneille. Meillä voit löytää uusia ystäviä ja tehdä treffit kahvikupin ääreen, kun siltä tuntuu. Tavoitat meidät sähköisesti myyntipalvelun osoitteesta myyntipalvelu@unica.fi ja jos kaipaat enemmän tietoa meidät saat kiinni numerosta 040 824 0271.

7. Tarvitsetko paikan, jossa voit rentoutua, nauttia herkullista kahvia ja tehdä samalla opiskelutöitä? Etsintäsi päättyy täällä – me olemme luoneet täydellisen ympäristön, joka yhdistää opiskelun ja rentoutumisen parhaalla mahdollisella tavalla. Muistathan kuitenkin kanssa opiskelijat ja annat paikan ruuhka-aikaan lounastajalle! 

Opiskelijaravintolat: 

Kun vierailet meillä, saatat huomata, että ravintolamme ovat paljon enemmän kuin pelkkä ruokapaikka. Se on kohtaamispaikka,jossa voit nauttia maistuvista aterioista ja samalla jakaa iloa, naurua ja opiskeluelämyksiä muiden opiskelijoiden kanssa. Tule ja tutustu siihen itse- olemme täällä juuri sinua varten! 

Unica_Tutor-passi_kartta-03.png

Unica 860 x 390- photo by Laura Hujanen-1261.jpg